*Nettavisen* Nyheter.

Menns hemmeligheter

Her er tingene han aldri vil fortelle deg.

(SIDE2): Kvinner har en tendens til å spørre sin partner om det meste, men det er noen ting en mann aldri vil fortelle en kvinne. Magasinet Web MD Medical News har laget en liste over områder han ikke vil røpe.

Tanken på forpliktelse skremmer menn
Uansett hvor mye de elsker deg og hvor lykkelige de er for at dere er sammen, vil det alltid være en del av mannen som tenker på det å ha sex med andre kvinner.

Menn liker å tjene bedre
De fleste menn har et konkurranseinstinkt. De liker generelt å tjene bedre enn sin partner, og føler de mister litt av sin egen mannlighet om han ikke er den som tjener best. Det skal derimot sies at en holdningsendring er på trappene, og at er blitt mer vanlig nå enn tidligere for kvinner å tjene bedre eller like mye som sine menn.

De ser på andre kvinner
De fleste menn ser på andre kvinner, men det betyr ikke at han vil være utro med deg. Det ligger i menns natur å legge merke til kvinnene rundt seg. Det er en radar som mange menn har vanskeligheter med å slå av. Selv når han er sammen med deg vil hans øyne vandre.

Selv om menn protesterer liker de å fikse ting rundt omkring i huset
Menn liker tanken på å fikse ting, og at de er de eneste i husholdet som kan gjøre det. At jobben også involverer verktøy er også stas for mange menn. Grunnen til at de ikke røper at de føler det slik er at de mener kvinner ikke kan skille mellom det å gå ut med søpla og det å fikse ting. De unngår derfor å si noe for å slippe å måtte gjøre de kjedelige tingene.

Vi liker at du er omsorgsfull, men er livredd for at du vil bli som moren din
Menn liker å bli tatt vare på, men tanken på at du skal bli som moren din skremmer dem - uansett hvordan din mor er.

Menn vil alltid ønske seg tilbake til tjueårene
At menn tenker tilbake på tjueårene og den tiden da man levde et liv med få forpliktelser er ikke så rart.

Gir du menn tilliten vil de gi deg livet sitt
Han vil sette stor pris på at du gir han tillit og frihet. Gjør du det vil han være evig takknemlig og bli hos deg - kanskje for alltid. Han vil nok aldri si det, men frihet og tillit er ofte veldig viktig for en mann.

Les flere artikler fra Sex & Samliv her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.