RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Menns synder i sengen

Sist oppdatert:
Les denne guiden, så unngår du de store feilene i sengen.

(SIDE2): Det er mye en mann kan gjøre feil i sengen, men unnskyldningen er at han ikke vet bedre, ifølge magasinet Men`s Health

De har laget en guide for mannen, slik at han skal være bedre rustet til å ha sex.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

For fort
Ikke spør «hva liker du?», de første gangene du har sex med en kvinne. Kommunikasjon er viktig, men ikke så tidlig i et forhold. Det kommer etter hvert.

En kvinne kan fort føle seg presset til å si noe kreativt og sexy, og det til noen hun ikke kjenner så godt. Sjansene er store for at hun blir flau og nervøs, og det vil totalt ødelegge stemningen.

Vent med dette spørsmålet til dere kjenner hverandre bedre. Da er det bare positivt at du vil kommunisere, og gjøre sexlivet bedre.

Øret
Hvorfor øret blir sett på som en viktig erogen sone, er egentlig litt merkelig. Det er et hull og det har folder, det er et verktøy.

Det betyr ikke derimot at du skal unngå øret hele tiden. Om du skal bruke øre til å opphisse, bør du trå forsiktig. Bruk tungen forsiktig langs kanten av øret, og om du skal bite må du ikke bite for hardt.

Desperate forsøk
Hva du enn gjør i sengen, skal du ikke prøve å ha sex om du ikke får den hard nok. Det er både pinlig, og ubehagelig når noen prøver å ha sex med deg, når de ikke er helt opphisset.

Om dette ikke er et gjentagende problem, er det best å gjøre noe helt annet enn å ha sex. Det er ikke noe krise å ikke ha sex akkurat da. Vent litt, og prøv igjen senere.

Klitorisstimulering
Stimuli av klitoris er viktig, men ikke for enhver pris. Om dere har sex i en stilling hvor stimuli av klitoris ikke passer, eller dere gjør noe hun tydelig liker er det ikke nødvendig.

Å stimulere klitoris er ikke så enkelt som du tror. Det krever blant annet de riktige bevegelsene og riktig trykk.

Det du kan gjøre, er å spørre om hun kan vise deg hvordan hun liker å bli stimulert. På denne måten finner du ut hvilke bevegelser som funker for henne, og hvor hard du skal være. Husk at enhver kvinne er forskjellig når det kommer til dette.

Unngå barbering
Å ha sex med noen som har barbert seg nedentil, er ikke spesielt behagelig. Om du begynner å barberer deg nedentil, bør du gjøre det hele tiden, og det vil si flere ganger om dagen.

Vær heller stolt av din hårete manndomhet.

Nervesammenbrudd
Ikke få et nervøst sammenbrudd om du har problemer med ereksjonen, eller kommer for fort. Om du gjør en stor greie ut av det, vil du bekymre henne. Og det vil du unngå.

Om du har problemer på dette området, bør du heller le litt av det. Slappe av litt, og prøve igjen.

Les mer om Sex & Samliv her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Side2s underholdningsquiz: Vinn en iPod Nano i dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere