RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mens vi venter på E3

Sist oppdatert:
Etter et døgn med reise er Spillmagasinet.no på plass i Los Angeles for å bringe deg det hotteste fra spillverdenen. Tirsdag braker det løs.

Tirsdag spillmorgendagen begynner med Sonys store presentasjon. I tillegg til PSP- og PS2-nyheter, håper alle at japanerne skal lette på Playstation 3-sløret. Reklamebannere rundt i Los Angeles med teksten «Welcome Chang3» kan tyde på det.

Deretter er det Microsoft sin tur til å vise oss alt de ikke rakk i Xbox360-programmet på MTV. Vi rapporterer fra begge hendelsene.

Tirsdag blir også en begivenhetsrik dag. Klokka ni (lokal tid) viser Nintendo frem sine nyheter for et samlet pressekorps. Det nye «Zelda» er der, og forhåpentligvis informasjon om «Revolution». På ettermiddagen skal Sonys europiske avdeling vise hva de har å varte opp med.

Men det er først på onsdag ballet virkelig tar av. Messegulvet åpner, og Spillmagainset.no er på plass for å gi dere de saftigste nyhetene aller først. Xbox 360, «GTA» på PSP, det nye «Zelda» og «S.T.A.L.K.E.R» er bare noe av det vi håper å komme tett innpå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere