*Nettavisen* Nyheter.

Mens vi venter på LW...

Siste helgen før Lost Weekend satses det ikke hardt på musikk, men det er andre ting å finne på.

17.03.09 10:48

(iBergen.no) «Team Blitzkrieg» spiller garagerock på Hinsides mens Karoline Kruger og Sigvard Dagsland spiller i Baroniet i Rosendal.

Ingen tvil om at Baroniet har vært flink til med kulturprogrammet sitt i år. De har hatt mange gode konserter, og har enda et par gode navn igjen på plakaten denne sommeren. Blandt annet Sissel Kyrkjebø 7. august.

Denne fredagen kommer «Team Blitzkrieg» kommer nok til å levere en sjarmkonsert på Hinsides med sin garagerock. Det har de iallefall gjort de andre gangene de har spilt i byn.

Om sommeren bør man helst være mest mulig ute. Da kan en tur på «Bondenes marked» være perfekt. Gode lukter og masse flotte farger fra vestlandske Landbruksprodukter blir satt ut på Vågsallmenningen fredag klokken 11.00 og lørdag kl 10.00.

Er man først ute og går, kan man svippe en tur innom «Sommerbruktmarked på Nordnes» i Haugeien på lørdag. På kveldstid er det nostalgi over en lav sko i Skånevik. Der står nemlig «The Kids» på scenen med kort hår og en liten bilring rundt magen.

Neste helg er årets konserthelg i Bergen, eller det vil si Askøy. Kanskje ikke «The Kids», som ble pepret med egg og tomater da de spilte i Nygårdsparken, og kanskje av den grunn holder seg utenfor bygrensen, er verdt turen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.