RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer bråk rundt Fredriksen-skip

Sist oppdatert:
Forviklingene rundt John Fredriksens privateide supertanker-nybygg fortsetter i forbindelse med at storrederen har solgt skipet. Nå går en av interessentene til retten
Ifølge TradeWinds har den mediesky greske rederen Chandris nå tatt ut et søksmål mot Fredriksen ved High Court i Storbritannia etter at deres salgsavtale på VLCC-nybygget kollapset.

Chandris mener at Fredriksen ikke oppfylt betingelsene i salgsavtalen mellom de to partene i forbindelse med at Chandris skulle kjøpet nybygget som er under bygging i Japan.

Chandris mente at de hadde en avtale om å kjøpe skipet på 392.000 dødvekttonn for 75,5 millioner dollar. Det var skipsmeglerhuset Clarkson i London som formidlet salget.

Imidlertid skal Fredriksen over helgen ha skiftet mening, og i stedet solgt skipet til Lykiardopoulo for rundt 75 millioner dollar. Det salget ble formidlet av RS Platou og EA Gibson for kjøperen.

Ingen av partene vil kommentere forviklingene rundt salget overfor TradeWinds.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere