RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer Dreamliner-trøbbel for Norwegian

Foto: Johan Nilsson (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Avgang et halvt døgn forsinket.

Er du rammet? Kontakt Nettavisen her eller ring oss på 468 30 050.

Trøbbel med bremsene gjør at Norwegians avgang med Dreamliner-flyet fra Oslo til Bangkok lørdag blir drøyt et halvt døgn forsinket.

Flyet - som skulle ha reist fra Oslo lufthavn til Thailands hovedstad klokka 15.20 - kommer til å ta av klokka fem natt til søndag, opplyser Norwegian.

Ifølge NRK er problemer med bremsene årsaken til forsinkelsen, og selskapet venter på en reservedel som skal sendes fra Stockholm.

Sjekkes inn på hotell
- Vi forstår at dette er frustrerende for passasjerene og det beklager vi, sier pressevakt Astrid Mannion i Norwegian til VG.

Ifølge Mannion vil nå alle passasjerer bli sjekket inn på et hotell for natten, og selskapet ha fått sendt ut informasjon via SMS der de blir bedt om å ta kontakt med billettkontoret til flyselskapet.

Les også: Mer trøbbel for Kjos

Trøbbel for 100 millioner
Dreamliner-trøbbelet ser ikke ut til å ta slutt for Norwegian. Den siste tiden har selskapet slitt med en rekke problemer, senest for kun fem dager siden, da et fly fikk skader på hjulene etter feilbehandling av bakkemannskaper. Alle de tekniske problemene kommer på toppen av at flytypen i utgangspunktet ble forsinket fra leverandøren.

Ifølge Norwegians kvartalsrapport, som ble lagt fram tidligere denne uken, har Dreamliner-flyene kostet over 100 millioner kroner i ekstrautgifter.

«Dette beløpet omfatter selve innleiekostnadene, ekstra drivstoff og kostnader til hotell, mat og drikke for forsinkede passasjerer», skriver Norwegian i en kommentar til regnskapstallene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere