RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2

Mer dristighet for Harald

Sist oppdatert:
Haralds stunt som naken skuespiller, jockey, sirkusartist, kulekjører og danser i Fame vakte oppsikt i vår. Denne sesongen blir det nye utfordringer for Harald.

For Harald Rønneberg fortsetter å gjøre ting han ikke kan.

- Det blir skikkelig dristig og ekstremt flaut. Noe er fysisk utfordrende, men det er lettest å få Harald nervøs ved å la ham gjøre noe som er ordentlig flaut, forteller redaksjonssjef for progammet, Terje Ramberg.

Har funnet formen

Aldri før har et talkshow på TV 2 gjort det så bra som «Senkveld med Thomas og Harald». Siden startet for et år siden har seertallene doblet seg, og de siste programmene før sommerferien ble sett av godt over 600 000. Herrene selv mener de nå begynner å finne formen.

- Et program som dette, trenger litt tid før det det setter seg. For at folk skal bli godt kjent med oss, og hva vi står for, har vi vært bevisste på å være tydelige. Når folk kjenner oss, er det enklere å gjøre litt gærne ting. Det hadde nok vært lettere å feire «Ostens dag» gjennom et helt program nå enn det var den gang vi gjorde det helt i starten, ler Thomas Numme.

- Etter hvert har også vi blitt bedre kjent med rollene våre, og da har vi kunnet bli enda tydeligere. Dette har også gjort sitt til at gjestene kjenner oss bedre, og det er alltid en fordel. Da er gjestene tryggere, og vet mer hva de går til.

Overraskelser

Gjennom en rekke faste innslag har Senkveld-gutta også vært opptatt av å skape tradisjoner.

- Det er mye morsommere å overraske innenfor et sett med tradisjoner enn å bare pøse på, sier Thomas, som lover at det også blir mye nytt denne høsten.

- Vi jobber med en del nye innslag, og har mange baller i lufta. Så overraskelser blir det. Og så er det jo fremdeles veldig mye Harald ikke kan. Han skal definitivt få kjørt seg denne sesongen også, smiler Thomas lurt.

I kveldens program blir det blant annet møte med de nye Idol-dommerne.

Senkveld starter opp igjen fredag 10. september kl. 22.15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere