RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer elendighet for Northern Offshore(Ny)

Sist oppdatert:
Elendigheten vil ingen ende ta for Northern Offshore. Selskapets eneste operative boreskip har kollidert og fått store skader
Nytt: Skader forventes dekket av forsikring

Northern Offshore meldte sendt mandag ettermiddag at boreskipet Energy Searcher har kollidert inn i et passasjerskip. Ulykken skal ha skjedd allerede på søndag, men ble altså meldt sent mandag.

Energy Searcher var på vei fra Singapore, hvor kontrakten med Rims var gjennomført, og skulle seile til Indonesia for å fullføre en tre måneders kontrakt med Medco Langsa Indonesia. Kontrakten var forøvrig ikke tidligere meldt, go så sent som i forrige uke sendte selskapet ut en detaljert oversikt over sine negasjementer uten at kontrakten var nevnt.

Det hardt rammede og gjeldstyngede selskapet vil nå slite enda mer. I meldingen heter det at krasjen førte til et hull i en av tankene til skipet.

Utbedringen av skadene vil ta minst to uker og vil koste rundt 1 millioner dollar, inkludert tapt omsetning, opplyser selskapet. Northern Offshore tar fortsatt sikte på å fullføre kontrakten med Medco Langsa Indonesia når Energy Searcher er klar for full drift.

Styremedlem Tor Olav Trøim opplyser til TradeWinds sent mandag at selskapet forventer at skadebeløept vil bli dekket av forsikringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere