RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer enn en Aylar-kopi

Sist oppdatert:
Nadia Marielle Moucacim blir omtalt som Aylars dobbeltgjenger

(SIDE2:) Nadia Maielle Moucacim blir kalt Aylars dobbeltgjenger, og ikke uten grunn. Vi tok en prat med henne. Hennes ME-side finner du her: meside.no/nadMou

Les også: Pimp your meside
Les også: De beste Me-sidene

Hvem er du?

- Jeg heter Nadia Marielle Mouacim. Jeg er 28 år og kommer opprinnelig fra Algerie. Jeg er en aktiv jente som for tiden har mange baller i lufta. Jeg har bodd i Norge i 22 år, og har to nydelige gutter på 7 og 8 år.

Hva driver du med?

- Jeg jobber fullstilling som personalkonsulent i en av Norges største bedrifter, og er amatørskuespiller. Jeg jobber også som modell for Teammodels, der jeg har vært modell for L’Oreal i Paris. Ellers danser jeg også mage og rumpedans. Dette kan jeg veldig godt da jeg har det i «blodet». Vil med dette si at jeg utfordrer Mira Craig.

Hva gjør du på ME?

- Jeg hadde egentlig bare lyst å se hvordan det er her inne. Grunnen til at jeg er her, er ikke å finne en kjæreste. Det har jeg alt. Er gift, og er lykkelig. Kanskje en god nettvenn/ venninne.

Lag din egen Me-side her

Hva syntes du om stempelet som Aylars dobbeltgjenger?

- Det er et kompliment å ligne på henne utseendemessig, men det kan være litt plagsomt. Når vi er ute på byen og skal kose oss med venner.. Folk er litt småfulle og da kommer det kommentarer hele tiden.. Noen liker meg bedre og andre er med Aylar.. Slik er det bare. Folk har så sterke meninger selv om de ikke kjenner oss. Har ikke fått sjansen for å bli kjent med henne heller.

Hva er denne dokumentaren om Holmlia som du skriver om på din ME-side?

- Jeg holder på med en mot- dokumentar til «Naive Norge» som gikk på TV2 i desember. Jeg synes Holmlia fortjener et bedre rykte enn det som er nå. Den skal vel vise det virkelige Holmlia. Jeg var og spiste lunsj på stortinget sammen med en produsent og en som jobber på stortinget. Bjarne Håkon Hansen fikk snusen på prosjektet jeg fronter, og ble veldig interessert. Så vi er egentlig i startfasen nå. Men dette skal jeg satse på og vet jeg klarer det.

Nadia er mor til to og er utrolig glad i mammarollen.

- Det å være mamma er superdeilig. Særlig nå som barna har blitt «store» alle tror at det er mine småsøsken. Jeg kan ikke tenke meg et liv uten de små kopiene. Superherlig. Det anbefales.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere