Mer forelsket enn noensinne

FORELSKET: Daniel tar rollen som prinsegemal på strak arm og har alltid et blikk på sin kjære Victoria.

FORELSKET: Daniel tar rollen som prinsegemal på strak arm og har alltid et blikk på sin kjære Victoria. Foto: (Scanpix)

Victoria og Daniel viser sin kjærlighet åpenlyst.

(SIDE2): Den svenske kronprinsessen har gjennomgått en aldri så liten forandring siden jul. Mer fargerike klær, en litt mer løs og ledig stil generelt sett og åpenbart en forsterkning av selvtilliten. For å bruke en slitt frase når det kommer til de kongelige - Victoria (32) stråler ganske enkelt, og forlovelsen med Daniel Westling (34) er uten tvil grunnen til det.

Se bilder nederst i saken!

Viser sin kjærlighet
Sommerbilder av Victoria og Daniel som feirer den svenske nasjonaldagen, Victorias bursdag og ved andre offisielle begivenheter viser en langt mer glad kronprinsesse. For første gang på sju år skulle endelig Daniel få være med bursdagsfesten.

- Det betyr utrolig mye for meg at han er her, sa Victoria i anledning feiring av sin 32-årsdag i juli.

Det var mange spekulasjoner i forkant om Daniel fikk lov å være med på bursdagsfeiring, deretter i om han i det hele tatt fikk muligheten til å komme på grunn av nyretransplantasjon han gjennomgikk tidligere i sommer. Men Daniel stilte han - frisk, rask og svært stolt av sin Victoria.

De har fortsatt til gode å kysse offentlig, men det stopper ikke paret fra å holde hender, kose og klemme - og de har oppført seg som nyforelskede hele sommeren.

Les mer her:Victoria feiret med Daniel

Synesi glade farger
En enkel måte å se på Victoria at hun har det svært bra for tiden er klesveien. Helt siden jul har hun stilt i langt mer fargerike og lekne kjoler enn ellers - og hun tar nesten igjen lillesøster Madeleine på motefronten. Rødt, rosa og lilla er farger Victoria liker godt og nå er hun så visst ikke redd for å synes. 32-åringen vil ikke lenger være en i mengden, men hun både synes og vises på en helt annen måte enn hun gjorde for bare ett år siden.

Victoria har i alle år gått i offisielle kongelige tilstelninger alene. Da hun i fjor feiret bryllup i Danmark for prins Joachim og prinsesse Marie kom hun i en dus gallakjole - mens hun i bryllup i Tyskland tidligere i år valgte seg en knallrød kjole for anledningen, selv om hun riktignok også da var alene.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Bryter 900 år gammel tradisjon
19. juni neste år blir Victoria endelig gift med sin kjære - og når bryllupet står er det hele 900 år siden sist gang en svensk tronarving giftet seg med en av svensk ætt. Ikke siden 1100-tallet har det vært en svensk kongefamilie på tronen - i årene etter har tronarvingene kun giftet seg med sine utenlandske slektninger eller utenlandske kvinner og menn, skriver Aftonbladet.

Les også:Slik blir bryllupet

2226

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.