*Nettavisen* Nyheter.

Mer fotballfest

Du trenger ikke deppe selv om VM er slutt.

07.08.06 13:46

VM er slutt, det går ikke lenger fire kamper hver dag og du aner ikke hva du skal finne på. Heldigvis trenger du ikke deppe lenge, for allerede 21. september slipper Ronaldo, Carew og alle de andre superstjernene løs i «FIFA 07».

I tillegg til de vanlige nyhetene om en bedre kunstig intelligens og en mer realistisk spillmotor, avslører EA at spillet inneholder en onlinemodus de kaller «Interaktive ligaer».

Vinn serien

Den lar deg plukke et lag fra Premier League, tysk Bundesliga, den franske toppserien eller, øh, meksikansk 1. divisjon og følge det ekte kampprogrammet. Du, og alle andre som har valgt det samme laget, spiller samtidig som kampene spilles i virkeligheten, og når kampen er over blir antall seire telt opp.

Det laget med flest seire vinner, får de tre poengene og stiller enda sterkere i kampen om seriegullet. Med andre ord så er du med og påvirker resultatet i de virtuelle ligaene.

Omfattende manager-modus

EA sier de har forbedret Manager-modusen. Lønningene til og verdiene på spillerne er blitt mer realistiske, mens treneravgjørelsene påvirker spillet og spillerne mye mer enn før. De datastyrte manageren skal dessuten, takket være en forbedret kunstig intelligens, bli mye tøffere å konkurrere med.

Har du både PSP- og PS2-utgaven av «FIFA 07» kan du overføre trenerkarrieren din fra den ene versjonen til den andre og fortsette der hvor du slapp.

«FIFA 07» slippes på PC, Playstation 2, PSP, Gamecube, DS, Gameboy Advance og Xbox den 21. september

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.