RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer Kina for Skaugen

Sist oppdatert:
Konsernsjef Morits Skaugen jr. i IM Skaugen er klar for å øke engasjementet i Kina, og mener det er der rederiet vil komme til å ekspandere fremover
IM Skaugen har vært blant pionerene i det kinesiske skipsmarkedet, og dennne basisen ønsker konsernsjef Skaugen å bygge videre på.

Det er spesielt tjenesteleveranser til det kinesiske markedet som er Skaugens fokus, og som skiller selskapet fra de fleste andre utenlandske etableringer i verdens vekstmaskin.

- Vår neste investeringer vil også være rettet mot tjenesteleveranser til det kinesiske markedet, sa Skaugen på Marine Moneys Ship Finance Forum i Oslo i dag.

Til iMarkedet opplyser Skaugen at de nå har fått på plass en utvidet konsesjon for maritim virksomhet i det kinesiske innenriksmarkedet, og dette vil åpne for selskapets videre ekspansjon i Kina.

- De viktigste formelle beslutningene fra kinesiske myndigheter er på plass, noe vi ser som en tillitserklæring til selskapet, sier Skaugen.

Han viser til at Skaugen i sin tid var det første selskapet som fikk konsesjon for innenriks maritim virksomhet i Kine, og Skaugen er fortsatt alene som utenlandsk aktør på innenriksmarkedet. Virksomheten består i frakt av gass på spesialbygde lektere.

Ifølge Skaugen er i dag en tredjedel av de ansatte i gruppen kinesere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere