RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer «Modern Warfare 2» tidlig i 2010

(Infinity Ward)
Sist oppdatert:
Robert Bowling i Infinity Ward bekrefter utvidelsen via Twitter.

Utviklerhuset Infinity Ward og distributøren Activision har grunn til å smile om dagen. «Call of Duty: Modern Warfare 2» har satt tidenes rekord i underholdningsindustrien og solgte for svimlende 3,2 milliarder kroner de første fem dagene etter lansering.

Men utviklerne ligger ikke på latsiden av den grunn. Infinity Wards Robert Bowling skriver i en twittermelding at nedlastbart innhold til «Modern Warfare 2» er planlagt lansert i løpet av våren 2010.

- Jeg skal si ifra når vi vet når det vil være ferdig, skriver Bowling.

Dermed er det fritt fram for alle som har lyst til å spekulere i hva utvidelsen vil bestå av. Hackere skal ha funnet tegn etter flere multiplayermoduser i kildekoden til «Modern Warfare 2», skriver Eurogamer.

Modusene det ryktes om er «Global Thermonuclear War» (få tak i atomvåpenet), «One Flag» (få tak i flagget) og «VIP» (beskytt/ta livet av en VIP).

ANMELDELSE: Modern Warfare 2 (X360/PS3)
ANMELDELSE: Modern Warfare 2 (PC)

Bowling har også uttalt at utvidelser til samarbeidsmodusen «Spec Ops» er aktuelt.

- Så fort spillet er lansert, kommer vi til å ta en liten pause, spille med folk og se hva det er de vil ha mer av. Hvis alle skriker etter mer «Spec Ops»-oppdrag, så kommer vi til å se nærmere på det, sier han, ifølge nettsiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere