Gå til sidens hovedinnhold

Mer «Modern Warfare 2» tidlig i 2010

Robert Bowling i Infinity Ward bekrefter utvidelsen via Twitter.

Utviklerhuset Infinity Ward og distributøren Activision har grunn til å smile om dagen. «Call of Duty: Modern Warfare 2» har satt tidenes rekord i underholdningsindustrien og solgte for svimlende 3,2 milliarder kroner de første fem dagene etter lansering.

Men utviklerne ligger ikke på latsiden av den grunn. Infinity Wards Robert Bowling skriver i en twittermelding at nedlastbart innhold til «Modern Warfare 2» er planlagt lansert i løpet av våren 2010.

- Jeg skal si ifra når vi vet når det vil være ferdig, skriver Bowling.

Dermed er det fritt fram for alle som har lyst til å spekulere i hva utvidelsen vil bestå av. Hackere skal ha funnet tegn etter flere multiplayermoduser i kildekoden til «Modern Warfare 2», skriver Eurogamer.

Modusene det ryktes om er «Global Thermonuclear War» (få tak i atomvåpenet), «One Flag» (få tak i flagget) og «VIP» (beskytt/ta livet av en VIP).

ANMELDELSE: Modern Warfare 2 (X360/PS3)
ANMELDELSE: Modern Warfare 2 (PC)

Bowling har også uttalt at utvidelser til samarbeidsmodusen «Spec Ops» er aktuelt.

- Så fort spillet er lansert, kommer vi til å ta en liten pause, spille med folk og se hva det er de vil ha mer av. Hvis alle skriker etter mer «Spec Ops»-oppdrag, så kommer vi til å se nærmere på det, sier han, ifølge nettsiden.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer