Gå til sidens hovedinnhold

Mer Modern Warfare først til Xbox 360

Xbox-eiere får tilgang til «Modern Warfare 2»-utvidelsene først.

Infinity Wards Robert Bowling annonserte i slutten av november 2009 at den første utvidelsen av «Modern Warfare 2» slippes i løpet av våren 2010.

SISTE NYTT: Alt fra CES 2010

- Jeg skal si ifra når vi vet når det vil være ferdig, skriver Bowling i en twittermelding.

Først til Xbox 360

Nok en gang ser det ut til at Microsoft graver dypt i lommene og punger ut for at eierne av Xbox 360 skal ha fordeler overfor PC- og PS3-spillere.

Under sin tale på teknomessen CES 2010 natt til torsdag norsk tid, annonserte Microsofts Robbie Bach at utvidelsene til «Modern Warfare 2» vil bli tilgjengelig på Xbox 360 før andre plattformer, skriver Eurogamer.

Hvor lenge PC- og PS3-spillere må vente, er ikke klart.

Hackere har kikket i koden

Infinity Ward har ikke annonsert hva utvidelsene vil inneholde. Dermed er det fritt fram for alle som har lyst til å spekulere i hva utvidelsen vil bestå av. Hackere skal ha funnet tegn etter flere multiplayermoduser i kildekoden til «Modern Warfare 2».

Modusene det ryktes om er «Global Thermonuclear War» (få tak i atomvåpenet), «One Flag» (få tak i flagget) og «VIP» (beskytt/ta livet av en VIP).

ANMELDELSE: Modern Warfare 2 (X360/PS3)
ANMELDELSE: Modern Warfare 2 (PC)

Bowling har også uttalt at utvidelser til samarbeidsmodusen «Spec Ops» er aktuelt.

- Så fort spillet er lansert, kommer vi til å ta en liten pause, spille med folk og se hva det er de vil ha mer av. Hvis alle skriker etter mer «Spec Ops»-oppdrag, så kommer vi til å se nærmere på det, sier han, ifølge nettsiden.

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord

Kommentarer til denne saken