RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer olje for DNO i Jemen

Sist oppdatert:
DNO har nå gjenomført den første produksjonstesten på den nyeste letebrønnen på blokk 43 i Jemen, og testen var vellykket
Ifølge DNOs partner Oil Search så viste den første testen av avgrensningsbrønnen Nabrajah-3 en oljestrøm på 1.278 fat pr. dag. I tillegg viste testen 1.054 fat vann og 174 millioner kubikkfot gass.

Dette er den første av i alt tre produksjonstester som DNO nå skal gjøre i brønnen. Det var opprinnelig planlagt to tester, men nå har partnerskapet lagt til testing av et tredje intervall.

Tidligere har det vært meldt funn av hydrokarboner i Qishn S2-sonen i intervallet 1.696 til 1.709 meter og Qishn S1-sonen i intervallet 1.670 til 1.676 meter. Det første intervallet er nå delt opp i to selvstendige intervaller hvor det første nå er testet.

Det skal gjøres en felles test av begge de nedre intervallene som test nummer to, mens det øverste intervallet omfattes av den tredje brønntesten.

Riggen skal etter testene flyttes omkring 800 meter øst for Nabrajah-1 brønnen for boring av en fjerde brønn. Nabrajah-3 ble boret fra samme sted som den første brønnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere