RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer PR for Åsne

Sist oppdatert:
Leserne lar seg ikke skremme av den negative omtalen Åsne Seierstad har fått de siste ukene. Tvert i mot, folk løper til bokhandleren og kjøper boken.

- All publisitet, positiv som negativ, fører til synliggjøring av boken, sier informasjonssjef i Cappelen, Ingunn Lindborg, til VG.

Fredag kom en korrigert versjon av boken ut. På Tanum på Karl Johan er "Bokhandleren i Kabul" lagt frem blant de mest synlige bøkene, rett foran kassene. Avdelingsleder for fagbokavdelingen opplyser til VG at boken har gått rett til topps på bokhandlernes besteselgerliste.

Også Norli og Ark Bokhandel i Oslo, opplever fornyet interesse for Seierstads roman. Ark Bokhandel har solgt 650 eksemplarer de siste to ukene, skriver VG.

Den korrigerte versjonen er nå sendt ut i et opplag på 25000 eksemplarer. Med 150000 solgte eksemplarer nærmer «Bokhandleren i Kabul» seg tidligere statsminister Trygve Brattelies salgsrekord med «Fange i natt og tåke», som solgte til sammen 180000 eksemplarer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere