Gå til sidens hovedinnhold

Mer sex i God of War III?

- Fordømt om vi gjør det og fordømt om vi lar være, sier Sony.

(Spillmagasinet): Alle de tre spillene i «God of War»-serien inneholder interaktive sexscener. Spillene har 18 års aldersgrense og utviklerne satser på voksent innhold av alle slag.

Sexen er dessuten ikke med bare for moro skyld. Minispillene er lagt opp slik at dersom Kratos når klimaks gjenoppretter han alt liv og får en solid dose med erfaringspoeng.

LES OGSÅ:«God of War III»: De første detaljene

«God of War III»debuterer på Playstation 3 i løpet av 2009 og med det håpes det på ny, og ikke minst høyoppløselig pikselsex med de gammelgreske kvinnene. Hvorvidt et eller flere slike minispill blir en del av spillet, er fremdeles et åpent spørsmål.

- Sex-minispillene er et toegget sverd. Vi er fordømt om vi gjør det og fordømt om vi lar det være. Hvis vi inkluderer et sexspill og ikke gjør noe nytt, vil folk si at det begynner å bli gammelt. Hvis vi ikke legger inn et sexspill, vil fansen lage spetakkel, sier spillsjef sier Stig Asmussen til nettsiden GamePro.

LES OGSÅ:Full nakenhet i «Lost and Damned»

Asmussen har likevel ingen betenkeligheter med å kutte minispillene dersom det ikke passer inn i spillets kontekst.

- Hvis det funker og passer inn i opplevelsen, så legger vi det inn. Dersom det ikke funker og føles mer som en gimmick, så lar vi det være.

Utviklerteamet har bekreftet at «God of War III» ikke har en onlinemodus, men planlegger funksjonalitet knyttet til Playstation Network som støtte for trofeer og resultatlister.

Les mer om spillet på detaljsiden for «God of War III».

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken