*Nettavisen* Nyheter.

Mer sexy enn Cæsar-Benedicte

- Jeg føler meg mer sexy enn Benedicte. Hun har jo en forferdelig stil, mener Cæsar-skuespilleren Ingrid Nordby.

07.01.06 12:29

Klikk på bildet for å forstørre.

(SIDE2):

Den flotte 25-åringen ha ingen problemer med å svare på spørsmålene fra side2.

Svarene kommer kort og konsist, på rekke og rad.

Hun trenger ikke ett sekunds betenkningstid.

-At jeg er selvopptatt, mener du?

-Nei, men du virker så sikker på svarene dine.
-Det er fordi jeg vet så godt hvem jeg er. Jeg har gått gjennom mange forandringer. Nå vet jeg akkurat hvem jeg vil være, sier Ingrid.

-Betyr det at du er selvsikker?
-Ja, jeg føler meg selvsikker. Jeg var toastmaster på julebordet, og var kjempenervøs. Men alle vet at jeg prøver. De rundt meg støtter meg uansett om noe skulle gå feil, forklarer hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Seerne kjenner deg som Benedicte. Men hvem er egentlig Ingrid?
-Benedicte er mer overilt og bitter. Hun tror på det onde, helt til det motsatte er bevist. Benedicte prøver også hele tiden å være voksen, og få respekt av andre. Hun har en forferdelig og kjærringaktig stil. Ingen skal kødde med henne, forteller Ingrid.

Så fortsetter hun.

-Jeg er mye mer glad, og tror på det gode, helt til det motsatte er bevist. Også er jeg mer leken og mer gøyal enn Benedicte. Det er i hvert fall det jeg tror da, sier hun.

Ingrid forsikrer så om at det er opp til andre å oppfatte Ingrid eller Benedicte slik de selv vil.

«Jeg var forelsket i han allerede som 10 åring, og husker godt at han var på forsiden av Starlett»

Ingrid om Johnny Depp.

Har du et forbilde?
-Ja. Johnny Depp er nok mitt største forbilde, selv om han er mann. Jeg var forelsket i han allerede som 10 åring, og husker godt at han var på forsiden av Starlett. Han er helt fantastisk, mener hun.

Perlevenn med lillesøster
Ingrid betegner familien sin som fantastisk, og en viktig del av hennes liv.

De siste årene har hun også blitt perlevenn med sin to år yngre søster.

Slik har det ikke alltid vært.

-Vi var ikke venner i det hele tatt da vi var små. Nå kan vi gjøre hva som helst sammen. Vi har forskjellige egenskaper som gjør at vi utfyller hverandre. Søsteren min er rasjonell og klok. Det er egenskaper som jeg absolutt ikke har, smiler Ingrid.

Hva med foreldrene dine?
-Jeg er forferdelig glad i dem. Jeg elsker mamma og pappa. Skjønner egentlig ikke helt hvordan de har holdt ut med meg. Jeg var forferdelig vanskelig da jeg var yngre. Og gjorde alt det jeg ikke skulle gjøre, uten at jeg vil utdype det noe mer. Hehe...

Ingrid stopper opp ett par sekunder, før hun fortsetter.

- Problemet var at jeg hadde så mye energi jeg måtte få utløp for. Derfor passer jeg også perfekt i Hotel Cæsar, forteller hun.

«Jeg fikk ikke klær og penger som liten, men jeg fikk reise over hele verden»

Ingrid om oppveksten

Ambisiøs som pappaen
Røde Kors nye generalsekretær Trygve G. Nordby er Ingrids far.

-Jeg vet ikke om folk vet at det er pappaen min. Det er tross alt ganske mange som heter Nordby her i Norge, og det er heller ikke noe jeg bare sier til alle. Men vi er en arbeidssom og ambisiøs familie. Pappa tok meg alltid med på turer. Jeg fikk ikke klær og penger som liten, men jeg fikk reise over hele verden. Det setter jeg pris på i dag, sier hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

U-hjelp og psykologi-studier
De siste syv årene har Ingrid jobbet i Hotell Cæsar. Hun elsker jobben sin, og blir nesten litt redd av å tenke på å jobbe med noe annet.

-Jeg kan nesten ikke forstå at jeg har jobbet her i syv år. Jeg har vært med i rundt 1200 episoder i Hotel Cæsar. Men det kan skje når som helst at jeg må gå ut. Det har alltid vært deilig å ha denne tryggheten i ryggen. Selvfølgelig har jeg lyst til å fortsette som skuespiller, men jeg kunne også tenke meg å jobbe med U-hjelp. Også vil jeg gjerne bli psykolog.

Kunne du tenke deg å ta en psykologi-utdannelse?
Ingrid ler.

-Ja, men jeg klarer ikke å leve uten penger i flere år.

«Etter «Sex og singelliv-bølgen» tror jeg flere tenker som meg: Jeg fortjener det beste»

Ingrid om det å være singel

Hva bruker du pengene dine på da?
-Mat. Jeg er forferdelig glad i mat. Jeg kan gå rundt og tenke på en skikkelig deilig middag en hel dag. Også elsker jeg å lage mat, men det må være noen å lage den til da. For eksempel han jeg bor sammen med, Tore.

Er han kun en kompis og samboer?
-Ja, jeg kjente han ikke før han flyttet inn. Men han er kjempesnill. Han er ryddig og ordentlig. Det er deilig å bo sammen med noen. Det er deilig å være alene av og til, men det er deilig å vite at det kommer en annen hjem også. Jeg må bare ha muligheten til å trekke meg bort, dersom jeg trenger det, sier hun.

Er du singel, Ingrid?
- Ja, jeg er veldig singel, og føler meg egentlig litt kjæresteklar. Men jeg er heller singel og alene, enn å være i et dårlig forhold. Jeg tror vi setter større og større krav til en partner. Etter «Sex og singelliv-bølgen» tror jeg flere tenker som meg: Jeg fortjener det beste.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag