*Nettavisen* Nyheter.

Mer sexy som single

Ikke alle gjemmer seg under dyna etter bruddet.

24.10.08 08:38

(SIDE2): Hvordan man kler seg er gjerne en refleksjon av hvordan man har det, eller ønsker å ha det.

Etter et samlivsbrudd er det mange som ønsker å forsvinne inn i et mørkt hull, og kler seg deretter. Andre vil starte på nytt, og stråler bare enda mer.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!
Er du på jakt etter en kjæreste? Møt hyggelige single på Side2 Match

Anne Hathaway
Etter fire år i et forhold til nå bedrageridømte Raffaello Follieri er Hathaway nå singel og vakrere enn noensinne. Karrieren går tilsvarende bra, og hun beviser at det går an å reise seg etter dramatiske brudd (FBI beslagla dagbøkene hennes).

Klikk på bildet for å forstørre.

Katie Holmes
Tom Cruise beskyldes stadig for å styre Katies liv med jernhånd, og det verserer stadig rykter om at han ønsker at hun skal opptre mer modent (med tanke på deres 14 års aldersforskjell). Uansett har hun endret klesstilen drastisk, fra å være søt og ungpikeaktig til å bli damete og til en viss grad kjedelig.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kate Hudson
Kate Hudson var bare 21 år gammel da hun giftet seg med Chris Robinson, og kledte seg gjerne i lyse farger hun forsvant totalt i. To år etter skilsmissen er hun kjent for sin avslappede, sexy stil, og er i sitt livs beste form.

Klikk på bildet for å forstørre.

Britney Spears
Spears har aldri vært kjent for å ha god klesstil, men etter at hun traff Kevin Federline ble hun raskt skyteskive for harske motejournalister. Etter et par turbulente år med skilsmisse og psykiske problemer, har hun nå lagt om dietten og ser ut til å ville starte et nytt liv. På MTV VMA gikk hun i kjole fra Versace, så bedre ut enn på mange år og rørte ethvert pophjerte.

Klikk på bildet for å forstørre.

Holly Madison
Holly var inntil nylig en av Hugh Hefners tre Playboy-jenter og gikk ofte i vel utfordrende, trashy klær. Nå er hun fri og frank, og har lagt seg på en mer klassisk, eksklusiv linje som hun kler mye bedre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Melanie Brown
Spice Girls-jenta gjorde comeback i fjor, og lever nå det søte liv i L.A med ektemannen. Av en eller annen grunn har hun gått fra å være subtil og enkel til å minne mer om slik hun så ut da krydderjentene var på topp på 90-tallet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Se flere bilder under

1068

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.