*Nettavisen* Nyheter.

Mer sosial i 2006?

Det er enkelt å holde! Få nye, spennende bekjentskaper i det nye året.

Møt tusenvis av andre likesinnede nå. Side2 Date er Norges største kontakttjeneste. Her kan du finne venner, drømmepartneren eller bare noen å chatte med.

Ved å opprette en profil på Side2 Date får du tilgang til flere hundre tusen andre brukere hele tiden. Helt anonymt har du muligheten til å blant annet surfe rundt å kikke på andres profiler, bilder, lese i dagbøker og gjestebøker. Enten du er på utkikk etter en kjæreste, en venn, noen å chatte litt med eller bare er litt nysgjerrig, vil du helt sikkert finne noen du liker på Side2 Date . Side2 Date er en gratis tjeneste!

Profiler deg

Her kan du registrere deg og få din egen profil, hvor du kan la andre få bli kjent med deg. Om de synes du er interessant og har lyst til å komme i kontakt med deg, kan de enten sende deg en melding på Side2 Date, eller legge igjen en beskjed i din gjestebok. Når du registrerer en profil på Side2 Date oppfordrer vi deg til å være ærlig. Før du vet ordet av det har du fått så god kontakt med en annen bruker, at dere bestemmer dere for å møtes. I tillegg anbefaler vi deg å legge ut et bilde av deg selv på profilen, for å øke mulighetene for å bli lagt merke til.

Bli Goldmedlem

Dersom du ønsker å gjøre din profil mer spennende samt få flere rettigheter og muligheter, tilbyr Side2 Date noe som heter Goldmedlemskap. Ønsker du å være goldmedlem betaler du en liten sum penger for dette og du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å være goldmedlem. Etter at tiden du har betalt for er gått ut vil du automatisk bli spurt om du ønsker å fortsette som goldmedlem, eller om du heller vil ha et gratis abonnement.

Last opp dineMMSbilder

Det er 16 års aldersgrense for å bruke Side2 Date.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag