Gå til sidens hovedinnhold

Mer World of Warcraft i november?

Fansiden WOW Insider hevder folk spiller «The Lich King» allerede. Slippes det i november 2008?

(Spillmagasinet): Gamespot.com sin spalte «Rumor Control» (omtrent: ryktebørsen) skriver i dag om en mulig lekkasje av slippdatoen for den etterlengtede utvidelsen av «World of Warcraft», «The Lich King».

Ifølge fansiden WoW Insider har en rekke spillere allere begynt å teste spillet, som skal være på alphastadiet. Til tross for at alle spillere skal ha undertegnet Blizzards strenge taushetserklæring, hevder siden å ha snakket med personer som har testet «The Lich King».

Gamespot spekulerer også i om utvidelsen kan komme så tidlig som høsten 2008, nærmere bestemt 3. november. Både spillkjeden GameStop og Best Buy anslår at spillet slippes på den datoen på sine nettsider. Amazon forventer at spillet kan sendes ut den 30. november.

Merk at dette er amerikanske slippdatoer. Uansett setter ikke Gamespot særlig lit til spillkjedenes datoer. Blizzard er kjent for å slippe spill «når de er ferdige», og har ingen problemer med å utsette lanseringen.

Den forrige utvidelsen til «World of Warcraft», «The Burning Crusade», bommet som du kanskje husker julegavesesongen i 2006 og ble sluppet i januar 2007.

Blizzard har uttalt at de ønsker å slippe en ny utvidelse til «WoW» hvert andre år, så en lansering i november, desember eller januar neste år, er uansett innenfor rammen.

Du kan lese flere detaljer på Gamespots nettsider.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar