RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mercuri Urval: Controller

Sist oppdatert:


HTML EMBED
TI Automotive er et internasjonalt konsern bestående av ca 22 000 ansatte fordelt i 150 bedrifter og 6 kontinenter. TI Automotive leverer bildeler i form av ”state-of-the-art” komponenter og komplette systemløsninger til internasjonal bilindustri. Konsernet er global markedsleder som uavhengig leverandør av bensintanker og relaterte systemer. TI Automotive er ISO-sertifisert (ISO 14 000 fra 2002) og er en solid og anerkjent leverandør i internasjonal bilindustri (blant annet GM Awarded). TI Automotive Kongsvinger har i dag en omsetning på 257 millioner og 190 ansatte og leverer kvalitetsprodukter til SAAB, Volvo, Scania, m.fl. Bilindustrien kjennetegnes av et hektisk og pulserende miljø med strenge og omfattende krav til leverandører. Verdiskapningen i TI Automotive Kongsvinger skjer i omdannelsen fra råstoff til ferdig produkt. Virksomheten har en produksjonsflate på 12500 m2 hvor innovative og dynamiske mennesker som sammen med moderne høyteknologi får systemer og strategier til å virke. Selskapet står overfor store og spennende utfordringer og er i kraftig vekst.

CONTROLLER
Analyser – kalkyler – prosjekt

Stillingen rapporterer til business controller. De viktigste ansvarsområder vil være:

  • controlleransvar for regnskapsrapporteringen til ledergruppen og konsern
  • analyser i forbindelse med kalkyler, tilbudsutforming og investeringer
  • prosjektarbeid ifm. utviklings- og forbedringsprosjekter
  • videreutvikling og foredling av eksisterende systemer innen økonomi, regnskap og produksjon
  • deltaker i budsjettprosessen
  • støttespiller og stedfortreder for business controller

Det kreves god driftsregnskapskompetanse og forretningsforståelse kombinert med erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver i industrivirksomhet. Du må være strukturert, systematisk og løsningsorientert samt beherske engelsk skriftlig så vel som muntlig.

For stillingen kan vi tilby en spennende og hektisk hverdag i et hyggelig og uformelt miljø i moderne og trivelige lokaler på Kongsvinger. Betingelsene er konkurransedyktige, inkl. gruppelivs- og pensjonsforsikring.

Spørsmål om stillingen kan rettes til business controller Terje Gulseth tlf. 62 82 44 00, eller Mercuri Urval v/ Bjørn M. Godsveen, tlf. 975 59 063 eller Carl Emil Nilsen, tlf. 975 59 012.

Send oss i første omgang en kortfattet søknad med oversikt over utdanning og arbeidserfaring. Attester og vitnemål vil vi eventuelt be om senere. Merk søknadenmed stillingsnummer “63.1103”. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søknad sendes Mercuri Urval, fortrinnsvis pr. e-post: , eller
lillehammer.no@mercuriurval.com

Storgaten 89
2615 Lillehammer

Innen 5. desember 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere