RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Merkantildata klar med finansdirektør-liste (Ny)

Sist oppdatert:
Svein Hov Skjelle går fra stillingen om finansdirektør i Merkantildata til samme stilling i Telecomputing. Merkantildata-sjef Arne A. Jensen sier til iMarkedet at han allerede har en liste klar med nye kandidater
Telecomputing meldte mandag at Svein Hov Skjelle vil fylle hullet etter at tidligere finansdirektør Henning Olset gikk til Tybring-Gjedde. Skjelle går dermed fra jobben som finansdirektør i Merkantildata.

Merkantildata-sjef Arne A. Jensen avviser at det ligger noen dramatikk bak Skjelles avgang.

- Overhodet ikke. Vi er fornøyd med jobben Skjelle har gjort for Merkantildata, og ønsker ham lykke til videre, sier Jensen til iMarkedet.

Klar med liste

Jensen sier videre til iMarkedet at Merkantildata allerede i løpet av kort tid vil presentere den nye kandidaten til jobben som finansdirektør.

- Vi har en liste med få navn igjen. Jeg regner med at vi kan annonsere dette i løpet av kort tid, sier Jensen til iMarkedet.

Den nye finansdirektøren vil jobbe under økonomisjef Gottfred Langseth. Dette er en lignende modell som Merkantildata har jobbet med i en periode.

Tilfreds med Skjelle

- Jeg er svært tilfreds med at Svein Hov Skjelle har takket ja til stillingen som finansdirektør. Skjelle har bred erfaring innen økonomi og finans, og har personlige og faglige kvalifikasjoner som vil bidra til å styrke TeleComputing, melder konsernsjef Jan Erik Larsen i Telecomputing.

Skjelle har vært i Merkantildata siden 1998, og har tidligere blant annet vært finans- og økonomisjef i Veidekke og analytiker i Dyno Nobel.

Svein Hov Skjelle vil inngå i konsernledelsen i TeleComputing og rapportere til konsernsjef Jan Erik Larsen. Tiltredelsen vil skje etter nærmere avtale, heter det i en melding.

Tidligere har den forrige finansdirektøren i Telecomputing, Henning Olset, meldt overgang til Tybring-Gjedde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere