RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Merkantildata-kontrakt med Netcom

Sist oppdatert:
Merkantildata-datteren Eterra har fått en avtale om leveranse av driftstjenester til Netcom for 40 millioner kroner over tre år
Leveransen omfatter drift av NetComs totale IT-plattform som e-post-løsning, fil-print, applikasjoner, maskinvare, brukerstøtte, backup, og alle klienter, noe som utgjør 800 brukere, ifølge en børsmelding.

I tillegg skal Eterra drifte NetComs callsenter-løsning, CIC.

- Eterra har i flere år driftet vår Windows 2000 plattform, og vi har gode erfaringer med selskapet. Når vi gjennom denne nyeavtalen nå vil konsolidere større deler av vår drift, var det naturlig å inkludere Eterra i forespørselen. De har opparbeidet seg en tillit som gjør oss trygge på at de vil klare totalansvaret for drift av vårt tjenestespekter. Eterra er dessuten den eneste aktøren som har kjernekompetanse på vår callcenter-løsning, sier avdelingsleder på IT-drift, Bjørn Tore Gullord i NetCom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere