RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Merkantildata sparker selgere

Sist oppdatert:
Arne A. Jensen og den danske ledelsen i Merkantildata sparker ikke kun i administrasjonen. Også selgere blir rammet av kutt
Etter at fusjonsplanene mellom Merkantildata-selskapene Ementor og Eterra ble lansert, uttalte ledelsen i selskapet at det var ansatte i administrasjonen som skulle kuttes.

Nå melder Computerworld i Danmark at også selgere i den danske organisasjon får merke sparekniven, igjen. Ifølge avisen opplyser en av de oppsagte selgerne at 15 personer i salgsavdelingen ble oppsagt onsdag på grunn av overkapasitet som følge av fusjonen.

Tidligere har Merkantildata-ledelsen sagt at mellom 30 og 40 personer innen administrasjonen i den samledet danske operasjonen blir berørt av kutt etter fusjonen av Eterra og Ementor.

Den nyutnevnte adm. direktør for Merkantildata i Danmark, Finn Hindkjær Pedersen, sier han har valgt å se bredere på oppsigelsene i forbindelse med fusjonen.

- Jeg har nå sittet i stolen i en måned, og vi har skaffet oss et overblikk hvor vi kan spare. Det vi gjør, er å kikke på de enkelte avdelingene, og se på om det er dobbeltfunksjoner etter sammensmeltingen, sier Hindkjær Pedersen til Computerworld.

Han avviser ikke at det kan komme ytterligere oppsigelser i den danske operasjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere