*Nettavisen* Nyheter.

MEs fineste nettside

Vinneren av reisegavekortet ble brukeren Insignia.

(side2) Vi utfordret brukerne til å lage en kuul profil på ME, og lovte bort et reisegavekort på 2500,-. Vinneren ble søte Insignia som har laget en spennende profil med friske farger, blogg, bilder, video etc.

- Hvorfor er du på ME?
- Jeg fant siden ME gjennom nettsiden side2 og visste straks at dette var noe for meg. Me er et nettsted hvor man lett kommer i kontakt med folk, og jeg er på ME for å komme i kontakt med både kjente og ukjente for å slå av en prat og få nye venner.

- Jeg er ofte å finne foran Pcen når jeg skal lene meg til bake og ta livet med ro. En av mine hobbyer er webdesign så det falt meg naturlig å bruke dette i oppsettet av min profil. Jeg er ingen ekspert, men det er morro å prøve og feile. ME er derfor midt i blinken for meg. Her får jeg leke meg med profiloppsett og få nye venner. I tillegg har jeg opprettet to klubber og er også medlem av andre.

- Hvor går turen?
- Har ikke helt bestemt meg hvor jeg skal reise, men jeg har veldig lyst til å besøke mamma som bor lengre syd i landet. Ikke ofte jeg får besøkt henne da studentlomma ikke strekker til. Dersom det er muligheter for å dele premien med andre vil jeg ta med meg samboeren min på tur.

- Lover du å blogge underveis?
- Jeg blogger hver dag, og for de som er interesserte i meg og mitt liv er det bare å stikke innom. Setter pris på å høre fra andre ME medlemmer.

Besøk Insignia her

Bli med du også!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.