Mest populær på YouTube

Foto: (vprincess.com)

Ingen slår denne vakre jenta. Ikke engang Miley Cyrus. Se videoer!

12.08.09 11:26

(BIIPMAG): Jodie Rivera, eller VenetianPrincess som hun kaller seg, har i løpet av kort tid blitt superpopulær og er for tiden den mest populære jenta på YouTube. Hun er dermed ikke bare en venetiansk prinsesse, men også dronningen av YouTube med over 124 millioner visninger. Så hvorfor er hun så populær?

Kjendisparodier
Jodie (25) har laget rundt 100 videoer. Ja, hun har blitt så populær at hun til og med har sin egen hitvideokanal. Du kan også kjøpe videoene hennes på iTunes. Dermed tjener hun også gode penger på berømtheten: Men hva er oppskriften til suksess? Den er nokså enkel: VenetianPincess parodierer ulike kjendiser og musikkvideoer med stor innlevelse.

Hun har blant annet laget parodivideoer av kvinnelige artister som Britney Spears, Miley Cyrus, Lady Gaga, Taylor Swift og Katy Perry.

- Jeg tror suksessen begynte i fjor da jeg postet «7 Things»-parodien. Det var da alt ble stort, sier VenetianPrincess ifølge Starpulse og legger til:

- Når folk søkte etter den begynte barn å gå på skolen og fortelle om den til alle vennene sine og så fortalte de det videre til sine venner, og så ble jeg bare stor på grunn av den videoen, uttaler 25-åringen.

Se parodien på Miley Cyrus´«7 Things»:

HTML EMBED

Multitasking
Jodie både skriver, spiller, synger og gjør all redigeringen helt selv og hun forteller at hun får det til fordi hun alltid har hatt en interesse for videolaging:

- Da jeg var åtte år så kjøpte pappa et videokamera til meg på bursdagen min og det var da det hele startet; Så jeg har laget hjemmevideoer siden jeg var åtte. Så kom YouTube og det åpnet opp for et helt verdenspublikum, noe som var helt utrolig, forteller hun.

I tillegg har Rivera de siste årene studert opera, og hun har siden ung alder deltatt i en rekke musikaler.

Se parodien på Britney Spears´«Womanizer»:

HTML EMBED

25-åringen finner stadig nye personer å parodiere: Hun har blant annet også gjort parodier av Lara Croft og Fran i TV-serien «Nanny».

Hva synes du om parodiene? Kommentér nederst!

Siste fra BiipMag: gå til forsiden her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.