Mest sexy på Oscar

VIKTIG: Ingenting er viktigere enn å ta seg bra ut på den røde løperen - spesielt på Oscar-utdelingen. Her Freida Pinto, Vanessa Hudgens og Robin Wright Penn.

VIKTIG: Ingenting er viktigere enn å ta seg bra ut på den røde løperen - spesielt på Oscar-utdelingen. Her Freida Pinto, Vanessa Hudgens og Robin Wright Penn. Foto: (Scanpix)

Disse vant den røde løperen.

23.02.09 11:13

(SIDE2): Hun så ut som en indisk gudinne - 24 år gamle Freida Pinto overrasket på den røde løperen i en dyp blå eksotisk kreasjon signert John Galliano. Freida hadde all grunn til å stråle også, filmen «Slumdog Millionaire» tok med seg hele åtte Oscarstatuetter fra nattens store fest i Hollywood.

Les alt om vinnerne her: Winslet og Ledger vant Oscar

Freida skal ha uttalt på den røde løper at hun ikke datet medkollega Dev Patel (18), men at de to stilte opp sammen for anledningen. Hun mente at han selvsagt er altfor ung for henne. 24-åringen sa også at hun har problemer med å få seg kjæreste.

- Ingen ber meg ut. Ikke en gang en kjendis, skal Freida ha sagt ifølge Splash News.

Se bilder av alle kjolene nederst!

Prinsesser
Det bugnet av store og prinsesseaktige kjoler på den røde løperen i år. Noen traff blink med sine overdådige kjoler - som Sarah Jessica Parker og Oscar-vinner Penélope Cruz, mens andre igjen - som 15 år gamle Miley Ray Cyrus burde sparke stylisten.

Havfruekjoler er alltid en stor hit på den røde løperen på filmfesten, og det var mange som hadde valgt nettopp en slik kjole. Vanessa Hudgens (20) valgte en sexy variant i helsvart med hvite blomsterdetaljer på brystet fra Marchesa. Med håret løst satt opp og kjekkasen Zac Efron (21) på armen så hun absolutt strålende ut.

Beyoncé Knowles (26) hadde også valgt en havfruekjole fra Rodarte - svart med gullfargede orkideer over det hele, ikke akkurat den mest glamourøse, men hun tok det igjen på scenen iført kun en bitte liten rød drakt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Heit utringning
Kveldens store overraskelse var Sean Penn (48) som stakk av med den lille gullmannen for beste mannlige hovedrolle for sin portrettering av den homofile politikeren Harvey Milk i filmen «Milk».

Ved hans side var selvsagt kona Robin Wright Penn (42) - hun i kanskje kveldens mest sexy. Skuespilleren hadde valgt en helsvart, fotsid kjole med dramatiske utringninger på rygg og lang splitt.

Robin og Sean møttes for 20 år, rett etter hans ekteskap med Madonna. Paret har vært gift snart 13 år og har to barn sammen.

Hedret
Heath Ledger har vært en av de aktuelle kandidatene til å vinne en Oscar og det gjorde han også i natt for rollen som Jokeren i «The Dark Knight». Foreldrene og søstrene hans tok imot gullmannen på vegne av den avdøde skuespilleren. Det er datteren Rose (3) som skal arve sin far, og hun får også Oscar-statuetten.

Les også:«Vi skulle ønske du var her»

1609

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.