September måned og mørkere dager nærmer seg med stormskritt, men det er fortsatt muligheter de siste dagene i august for å gå med t-skjorte og nyte et snev av godvær.

- Det blir ikke 25 grader flere steder som i forrige uke, men det ser bra ut inn mot helgen. De varmeste stedene får temperaturer opp mot 20-tallet. Da er det Østafjells som slipper billigst unna og får det beste været. Det blir ikke noe høysommer-temperaturer, men fortsatt t-skjorte-vær i Oslo-området og på Sørlandet.

- Vi må ikke skremme folk ennå med at høsten har kommet, sier vakthavende statsmeteorolog Charalampos Sarchosidis til Nettavisen.

Den beste dagen

Det blir imidlertid noen dager utover uka med et usikkert vær før varmen kommer.

- Det er ustabilt vær med noe lavtrykk til og med lørdagen. Det kan fortsatt bli 17-20 grader, men det beste været kommer på søndag. Det blir den fineste og varmeste dagen, forteller meteorologen.

Sjekk værvarselet fra yr.no.

Han legger til at vi er inne i en periode de neste dagene med et ganske så normalt vær.

- Det er generelt ikke så mye som foregår. Ikke kommer det hverken noe kraftig lavtrykk eller noe høytrykk. Du kan si at det er et typisk norsk sommervær vi får utover uken, sier Sarchosidis.

- Ikke noe fint vær

Og med typisk norsk sommervær er det som regel noe nedbør involvert i bildet, og noen landsdeler som ikke slipper unna.

- Det blir et vekslende vær på Vestlandet de neste dagene. I Trøndelag ser vi også at det kommer nedbør fra søndagen og utover. For Nord-Norge sin del kan vi derimot si at det ikke ser ut til å bli noe fint vær. Det er meldt lavere temperaturer og nedbør. Vi er nok ferdig med 20 grader i nord, påpeker meteorologen.