*Nettavisen* Nyheter.

Mette-Marit dukket ikke opp

Kronprinsessen har hatt et uhell og måtte komme senere til Nobelkonserten.

12.12.08 01:21

(Oslo Spektrum/SIDE2):

- Kronprinsessen har hatt et lite uhell og kommer senere til konserten i kveld, melder kommunikasjonsrådgiver ved slottet Sven Gj. Gjeruldsen til Side2.

Det var bare Kronprins Haakon og Marius som først kom til Nobelkonserten torsdag, men Mette-Marit har nå omsider dukket opp får Side2 opplyst.

- Hun vil dukke opp i løpet av konserten, det er vanskelig å si når, hevdet Gjeruldsen før Kronprinsessen dukket opp. Selv ikke etter at hun var på plass ville han meddele hva slags uhell Kronprinsessen denne gangen var utsatt for.

Gikk glipp av første del
Etter det Side2 kunne se fra sine plasser i Oslo Spektrum så var det umulig å se på Kronprinsessen at hun hadde vært utsatt for noe uhell.

Iført en vakker hvit kjole med lange ermer og mørk strømpebukse sluttet hun seg til ektemannen og sønnen , men dessverre får hun bare med seg andre del av programmet i Spektrum i kveld.

Ulykkesfugl
Da Kronprinsessen var på besøk i Ukraina i forbindelse med UNAIDS i slutten av oktober hadde hun et annet uhell. Hun falt nemlig i en trapp og pådro seg en hjernerystelse som gjorde at hun måtte sykemelde seg i to uker etterpå.

Les saken: Mette-Marit fikk hjernerystelse

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Ikke forberedt
Sammen med Michael Caine er det Scarlett Johansson som loser publikum og prominente gjester gjennom en tre timer lang Nobelkonsert. På pressekonferansen tidligere i dag spøkte de to skuepillerne med hverandre.

- Jeg har knapt fått forberedt meg i det hele tatt, men jeg har Sir Michael Caine. Jeg føler meg veldig trygg med ham ved min side og jeg kan spille på ham om det skulle gå galt, sa Scarlett Johansson med et flir.

Den britiske skuespilleren Michael Caine kom kjapt med en kommentar;

- Og jeg som trodde du skulle redde meg, sa han med et blunk.

Se bilder fra konserten under (Artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

1290

Les saken: Scarlett: Har redningen klar

Scarlett Johansson, som er halvt dansk, har ikke med seg egen stylist til Norge og har derfor knyttet kontakt med vår egen stjernestylist Jan Thomas, som har fulgt Hollywood-stjernen rundt i flere dager.

Les saken: Elsker Jan Thomas

Forhåpentligvis vil både fredsprisvinner Martti Oiva Kalevi Ahtisaari og Kronprins Haakon og Marius nyte den tre timer lange konserten med artister som blant annet Robyn, Marit Larsen, Diana Ross, Jason Mraz og The Script.

Diana Ross måtte torsdag formiddag droppe pressekonferansen på grunn av en forkjølelse og sangerinnen som er i Norge sammen med sine to halvt norske sønner Evan Olav og Ross Arne måtte hvile stemmebåndene.

Les saken: I Norge for å se mamma

Onsdag formiddag var kongefamilien representert ved Mette-Marit, Haakon, Sonja og Harald da Martti Ahtisaari mottok selve fredsprisen.

Les saken: Hvisket under utdelingen

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag