RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mette-Marit holdt gjestebud

Sist oppdatert:
Kronprinsparet tok i mot gjester komponert i samarbeid med Kirkens bymisjon og Rådet for psykisk helse på Skaugum.

(SIDE2): Mandag 26. november inviterte Kronprinsparet igjen til gjestebud på Skaugum. Tema for gjestebudet er hvordan vi kan bidra til å skape et samfunn der alle føler seg hjemme.

Tradisjon fra 2004
Gjestebud ble første gang arrangert i forbindelse med TV-aksjonen Hjerterom i 2004, der inntektene gikk til Kirkens Bymisjon og Rådet for psykisk helse. Siden den gang har arrangementet vært en årlig tradisjon, i samarbeid med de to organisasjonene.

Psykisk helse i fokus
På verdensdagen for psykisk helse lanserte organisasjonen Voksne for barn den knusende rapporten «Barn i Norge 2007» på Håndverkeren i Oslo. Rapporten visteat barn med minoritetsbakgrunn blir mobbet i skolen. Det mest oppsiktsvekkende er likevel ikke at de blir mobbet, men at det er lærerne som står for mesteparten av mobbingen. Les saken: Slutt å kalle meg neger!

Kronprinsparet har tett program om dagen og tirsdag 20.november åpnet hun Universitetet i Agder i hjembyen Kristiansand - med barna rundt halsen.

Den mote- og designinteresserte kronprinsessen hadde nemlig skaffet seg et helt spesielt smykke.

Les saken her: Henger barna rundt halsen

Men kronprinsessen har tid til å kose seg litt innimellom. Da Linnea Dale gikk ut av Idol var hun nemlig hemmelig gjest under kveldens Idol-sending. Les saken: Sang surt-sendt hjem

Kronprinsessen snek seg inn og fikk plass blant publikum i studioet på Hellerudsletta utenfor Oslo.

Etter det Side2 kjenner til, fulgte hun både selve finalesendingen og resultatsendingen. Men forduftet like raskt som hun kom.

Les hele saken her: Mette-Marit på hemmelig Idol-besøk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere