RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)

Mette-Marit studerer likevel

Sist oppdatert:
Hemmelig student på BI.

(SIDE2): I forbindelse med NRKs miniserie om H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit som ble vist før jul kom det frem at hun måtte avbryte studiene ved BI i innspurten til mastergraden. Ifølge programmet hadde det hopet seg opp med både jobb og skole.

- En blir veldig lei seg når en ikke får det til på en sånn måte en hadde tenkt. Det studiet har gått så lett helt til nå. Det er nok egentlig litt nyttig for meg å kjenne på det også, at en møter på utfordringer og ikke får det til.

Kronprinsessen skal ha fullført to tredeler av mastergradsstudiene med gode karakterer, men skal ha bommet på innleveringsfristen til en skriftlig prosjektoppgave.

Tirsdag skriver imidlertid Her og Nå at hun etter nyttår har gjenopptatt sine studier i all hemmelighet. Når Haakon nylig åpnet konferansen «Et kunnskapsbasert Norge» på BI var kona i salen noen minutter før hun måtte gå for å rekke en forelesning, skriver Her og Nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere