RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mette-Marits søster kastet ut

Sist oppdatert:
Kvelden på byen ble ikke helt som forventet for Mette-Marits søster.

(SIDE2): Høy stemning fra et dameselskap der Mette-Marits søster Kristin Høiby Bjørnøy var blant gjestene ble for mye for servitørene på en restaurant i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen.

- Ikke synlig beruset
- Ingen av oss var synlig beruset, men kanskje de syntes vi lo for mye, sier Kristin Høiby Bjørnøy til Fædrelandsvennen.

Hun driver selv en bar, og kjenner godt til skjenkereglene.

De involverte syntes selv ikke de bråkte mye, og er sjokkert over behandlingen de fikk på restaurant Herlig land i Kristiansand før jul. Blant venninnegjengen var også frisør Inger Holskog.

Trodde det var en spøk
- Vi satt utendørs og hygget oss med mat og drikke, da vi plutselig ble bedt om å gå. Vi trodde det var en spøk, sier Holskog til avisen.

Flere av de andre gjestene skal ha reagert på den pinlige episoden, og senere forlot flere gjester restauranten i sympati med damene som ble kastet ut.

Uenig
Geir Legreid, innehaver av restaurant Herlig land, er derimot uenig. Han mener de omtalte damene var høylytte og at det ble konsumert mye av både vått og tørt.

- Dette var nok feil damer å pirke på nesen, men vi må forholde oss til alkoholloven, sier han.

Venninnegjengen har bedt om unnskyldning, men det har de ikke fått.

Sørlandsk debatt
I artikkelen har Fædrelandsvennen lagt ut et diskusjonsforum, og her debatteres saken flittig. En leser skriver at han var øyenvitne og at det var riktig av ledelsen å kaste ut damene. Enkelte av dem var synlig beruset, skriver han.

Andre velger å gi sin støtte til venninnegjengen.

Du kan følge debatten videre ved å klikke her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere