RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mette Yvonne Larsen drapstruet

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): En 48 år gammel kvinne er siktet og varetektsfengslet for å ha drapstruet advokat Mette Yvonne Larsen gjennom flere år.

Kvinnen er opprinnelig amerikansk og ble pågrepet da hun kom tilbake til Norge etter et opphold i utlandet - et par uker etter at hun skal ha framsatt den siste av en rekke trusler mot den profilerte advokaten, Mette Yvonne Larsen, ifølge VG.

Så sent som i oktober i år ringte kvinnen til Larsen og sa at hun skulle stikke Larsen i ryggen og at hun ikke var redd for å gå i fengsel. 48-åringen skal også ha truet med å skålde advokaten med brennhet kaffe, og kommet med en rekke svært nedsettende karakteristikker om henne.

- Jeg har vært truet av denne kvinnen siden 2007, men har ikke anmeldt saken før politiet sterkt oppfordret meg til å anmelde i forbindelse med sikkerhetsvurderingen rundt meg som bistandsadvokat i 22. juli-saken, sier Larsen.

Bakgrunnen for truslene skal være en barnefordelingssak der Mette Yvonne Larsen representerte kvinnens tidligere samboer. Saken endte med at samboeren fikk omsorgsretten til deres felles barn. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere