RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møgster ny styreleder i Lerøy

Sist oppdatert:
Austevoll har fått styrelederen i lakseoppdretteren.

Ole Rasmus Møgster blir ny styreleder i Lerøy Seafood etter Svein Milford. Det ble klart etter dagens generalforsamling i det børsnoterte selskapet.

NA24 iMarkedet – siste fra finansmarkedene

Samtidig ble konsersjef Arne Møgster i Austevoll valgt inn i styret som består av Fons Brusselmans, Britt Kathrine Drivenes og Hege Charlotte Bakken i tillegg til Arne og Ole Rasmus Møgster.

- Svein Milford har vært styreleder i Lerøy Seafood Group ASA siden 2000 og styremedlem siden 1995. I denne perioden har Lerøy Seafood Group gått fra å være et tradisjonelt familieselskap til å bli et verdensomspennende sjømatselskap. I dag er Lerøy Seafood Group Skandinavias største sjømatleverandør og verdens nest største lakseoppdretter, heter det i en redegjørelse fra Lerøy.

- Styret og administrasjonen i Lerøy Seafood Group vil derfor rette en stor takk til Svein Milford for hans innsats og bidrag og benytte anledningen til å ønske han lykke til med nye utfordringer, skriver selskapet.

Austevoll Seafood er kontrollert av Møgster-familien og er største aksjonær i Lerøy Seafood. Ole Rasmus Møgster er også styreleder i Austevoll Seafood.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere