Mia (18) fikk sparken etter å ha spist kanelbolle - nå renner det inn med jobbtilbud

JOBBTILBUD: 18 år gamle Mia Frandsen var helt knust etter å ha fått sparken, men nå kan hun se frem til lysere tider. Foto: Facebook

JOBBTILBUD: 18 år gamle Mia Frandsen var helt knust etter å ha fått sparken, men nå kan hun se frem til lysere tider. Foto: Facebook

18 år gamle Mia Frandsen var helt knust etter å ha fått sparken, men nå kan hun se frem til lysere tider.

21.02.19 19:20

Den danske 18-åringen mistet jobben sin på bakeriet Føtex i Ebeltoft kommune, etter å ha spist noen munnfuller av en kanelbolle.

Hun ble helt satt ut og ble lei seg, men nå kan hun glede seg over nye jobbmuligheter.

- Coop, Aldi, Dagrofa og «et par» private virksomheter har tilbudt meg jobb. Det er jeg enormt takknemlig for, skriver Frandsen i en SMS til danske B.T.

Avslørt av videoovervåkning

18-åringen ble avslørt av videovervåkning på bakeriet, hvor sjefen konfronterte henne med kanelbolle-spisingen. Hun svarte sjefen med at hun hadde lært under opplæringen, at det var helt greit å spise bakverk som hadde gått i stykker.

Den forklaringen kjøpte ikke sjefen, og dermed fikk 18-åringen beskjed om å pakke sammen sakene sine og forlate jobben. Hun ble også bannlyst fra samtlige 600 butikker eid av kjeden Salling Groups i Danmark, ifølge B.T.

Skapt en voldsom debatt

I Danmark har hendelsen vakt harme og fått mange til å reagere. Blant annet var 18-åringens mor, Jytte Frandsen, raskt ute på Facebook med sin mening om saken:

Reaksjonene har ført til at HR-sjefen i Frøtex, Lars Rønnow, har innkalt Mia til et møte på mandag.

Han forteller at de ønsker å høre Mias side av saken, for å se på om de har gjort en feil eller ikke, og at han er lei seg over at saken har blitt så stor i sosiale medier.

- En unnskyldning fra min tidligere sjef er nok, skriver Frandsen videre i SMS-en til B.T.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.