*Nettavisen* Nyheter.

Miami er årets by

- Miami har kastet av seg Miami Vice-kappen og har blitt det som kan kalles hovedstaden til hele Latin-Amerika, skriver designbladet Wallpaper og kårer pastellbyen til 2004s mest spennende by

Flyselskapene lokker stadig med billigturer til Miami. Og man kan med rette dra, for den pastellfargede byen er virkelig en opplevelse.

Nå har også designbladet Wallpaper fått øynene opp for Miami.

- Hvis byer er levende vesener så kommer det en tid hvor de må vokse opp. Og i Miami kan du føle at dette er en by som er i ferd med å få sin urbane voksenhet. Ikke noe rart da at vi kårer Miami til årets by i 2004, skriver bladet og kaller det Latin-Amerikas hovedstad.

Videre skriver bladet at «byens innbyggere lager grunnlaget for det som vil gi Miami retten til å kalle seg den neste store verdensbyen»

Miami er inngangsporten til solskinnsstaten Florida. Herfra kommer du deg kjapt til Disney World og Ernest Hemingways vakre øy, Key West. I tillegg kan du få med deg Sea World, The Everglades, MGM studios eller rett og slett bare nyte Miami Beach og art deco-stilen som byen er bygget opp rundt. .

Beste reisetidspunkt er om vinteren. Da er det deilig og varmt, rundt 20 grader. Om sommeren kan det nesten bli for varmt..

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.