RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Michael Jackson på is

Foto: Danny Moloshok (AP)
Sist oppdatert:
Kroppen til Michael Jackson har blitt frosset ned mens familien krangler.

Mens etterforskningen etter Michael Jacksons dødsfall fortsetter, krangler familien om hvor popstjernen skal gravlegges.

Tidligere har det blitt spekulert i at Jackson skal ha blitt begravet i en umerket grav på Forest Lawn Hollywood Hills. Dette er en gravplass der en rekke stjerner har blitt gravlagt gjennom årene.

Stjernenes gravplass
Men slik er det ikke. I dag ligger kroppen nedfrosset hos Forest Lawn i Hollywood Hills, skriver TMZ.com/Daily News. Der har mamma Katherine Jackson besøkt levningene etter sønnen flere ganger.

Det er altså igjen TMZ.com som kommer med nyheten. Nettstedet, som var først med at Jackson var død, har gode kilder inn i miljøet rundt Michael Jackson.

Hatet stedet
Jermaine Jackson ønsker at hans bror skal gravlegges på Neverland Ranch, og gjøre superstjernens tidligere bolig om til et nytt Graceland. Kilder skal ha det til at Jermaine jobber for selskapet som i dag eier mesteparten av Neverland.

Resten av familien er imot ideen om at Michael Jackson skal legges til hvile på Neverland. Årsaken er at Michael Jackson selv hatet stedet. Selv forlot superstjernen farmen etter barnemishandlingssaken i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere