RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Michell (13) ble dyttet ned fra stupetårnet og brakk armen

Foto: Oppland Arbeiderblad (Oppland Arbeiderblad)
Sist oppdatert:
Var noen få centimeter fra å falle rett ned i betongen.

Det kunne gått langt verre da Michell Hansen Olafsen ble dyttet ned fra stupetårnet på Fastland I Gjøvik på søndag. 13-åringen var bare noen centimeter fra å falle rett i betongen, skriver Oppland Arbeiderblad

Michell ble trolig reddet av at hun traff stupebrettet på 3-meteren på vei ned, og slapp unna med «bare» en brukket arm.

Jenta fra Hunndalen hadde tatt turen til Fastland for å bade med noen venner. Etter kort tid endte badeturen helt annerledes enn vennegjengen hadde forutsett.

Dyttet ned
Michell og vennene oppholdt seg på stupetårnet da ulykken inntraff.

- Jeg sto på femmeren og forberedte meg på å hoppe, men ombestemte meg. Da ble jeg dyttet og mistet balansen. Jeg ble dyttet en gang til og datt ned og traff stupebrettet på tre meter, forteller Michell Hansen Olafsen.

Jenta møtte stupebrettet med høy fart, noe som gjorde at hun nærmest spratt opp igjen før hun atter en gang fikk et ublidt møte med stupebrettet.

Resultatet ble brudd i spolebeinet i underarmen i tillegg til en god del skrubbsår.

Michells mor, Gro Anita Hansen Olafsen, er lettet over at det ikke gikk verre enn det gjorde. Hun etterlyser badevakter og foreldre som passer bedre på.

Dette kunne gått veldig mye verre, fortviler moren.

Les flere saker fra Oppland Arbeiderblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere