*Nettavisen* Nyheter.

Michelle flørtet med Arnold

KOSTE SEG: Arnold Schwarzenegger fikk førstedamen Michelle Obama til bords på den første gallamiddagen i Det hvite hus. Foto: (Scanpix)

Presidentfruen strålte på gallamiddag i Det hvite hus.

(SIDE2): Det var klart for presidentparets aller første offisielle middag i Det hvite hus søndag kveld. Gjestene så egentlig ut som de var klare for Oscar-utdelingen, og det var selvsagt galla som gjaldt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Perler
Michelle Obama (45) strålte i en fotsid, stroppeløs aftenkjole og med store perler fra Tom Binn rundt halsen - og selvsagt med en svært så stolt Barack (47) ved sin side. Han kunne knapt ta øynene fra Michelle i sin glitrende kjole.

Kjolen er signert den Chicago-baserte designeren Peter Soronen, som er kjent for sine aftenkjoler og brudekjoler. Fargen på kjolen ser ved første øyekast kullsvart ut, men den skal være en mørk lilla.

- Alle ser utrolig bra ut, til og med Axelrod har kledd seg pent i dag, tøyset Barack i talen sin da han ønsket gjestene velkommen. (Axelrod er for øvrig en av hans politiske rådgivere).

Satt med Schwarzenegger
Med 130 gjester, inkludert de viktigste guvernørene i landet, satt til bords for å diskutere blant annet USAs økonomiske problemer.

Michelle fikk ingen ringere enn Californias guvernør, Arnold Schwarzenegger (61), til bords. De to skal ha ledd og kost seg hele kvelden. Arnold kom selvsagt på festen med sin kone og medlem av Kennedy-klanen, Maria Shriver (53).

Middagen skal ifølge Hello Magazine ha bestått av krabbe, pasta med artisjokker, Wagyubiff og kamskjell fra Nantucket.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.