RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Michelle Obamas datingtips

Foto: MARK WILSON / POOL (EPA)
Nå vet vi hva Barack Obama bød på da han traff førstedamen.

(SIDE2:) I et intervju med Glamour Magazine har USAs førstedame fortalt hva hun mener må til for at et forhold skal være vellykket. Og hun åpner også opp om hva som hun mener får et møte til å gå fra uforpliktende til et mer stabilt forhold.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

- Søt er ikke nok
- Søt er bra. Men «søt» varer bare så lenge. Deretter bør du spørre deg hvem han er. Ikke se på bankkontoen hans eller tittelen hans. Konsentrer deg om hjertet. Om sjelen. Når du dater en mann, skal du alltid føle deg vel. Du bør ikke gå inn i et forhold med noen som ikke gjør deg lykkelig og får deg til å føle deg hel, sier hun.

Michelle Obama reflekterer også over sitt første år som USAs førstedame, og sier at hennes løsning har vært å slutte fred med egne valg før hun representerer dem for andre.

Hun kommenterer også sin motestil, som i noen leire er blitt karakterisert som for fargerik.

- Folk vil alltid ha meninger. Og folk har rett til å ha sine meninger om deg, spesielt når du er førstedame. Jeg representerer nasjonen. Jeg er ikke akkurat overrasket over at folk er interessert i det jeg gjør og har på meg, sier Michelle Obama.

Tvang Barack til ansvar
Tidligere har Michelle Obama sagt at det slett ikke var lett å starte en ung familie med to ambisiøse advokater i huset. Hun innså snart at tross mye enighet om at «familien alltid skulle samles til middag hver dag», så gikk det ikke opp i ektemannens jobb.

Som dobbeltarbeidende mor, fikk Michelle Obama sin del av tidsklemma. Men hun hadde en løsning.

- Jeg begynte å stå opp fem om morgenen og gikk på treningssenteret. Det var min tid. Og det tvang Barack til å gjøre jentene klare om morgenen. Da jeg kom hjem, satt de rundt frokostbordet, har hun fortalt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere