RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Michelle stråler i trendy lilla

Foto: Junge, Heiko (Scanpix)
Sist oppdatert:
Presidentparet er kledd for norsk desembervær.

(SIDE2): Det knytter seg naturlig nok ikke like mye spenning til den amerikanske førstedamen som til presidenten selv, men når hun nå er i Oslo sammen med sin mann vil antrekkene hennes vekke interesse blant motefolket.

Kledd for norsk vær
Michelle Obama (45) har kledd seg for det kalde norske desemberværet, men på en klassisk måte.

Side2 ble glad da Michelle kom ut av gigantiske Air Force One hånd i hånd med sin mann, i fiolett kåpe. Med skjerf trendy knytt i en sløyfe, hansker og også den lille sorte kunne skimtes så vidt.

På føttene hadde hun riktignok valgt småsko, noe som funker akkurat nå i og med at presidentparet ikke skal gå så mye utendørs. Paret blir fraktet fra dør til dør under sitt besøk i hovedstaden.

Les også:Barack Obama har landet i Norge

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Lekker i lilla
Lilla er veldig in akkurat nå, og er fin høstfarge og ikke minst adventsfarge som er passende to uker før julaften, er Side2s motereporteres dom.

- Michelle Obamas antrekk er feminint, men stilrent og elegant. Kåpen er klassisk og enkel, men hun gjør mer ut av skjerfet ved å knyte det på en litt ny måte. Det ligner en overdimensjonert sløyfe, en trend vi har sett mye av i tidligere sesonger. Lilla er også en typisk høstfarge, og kler henne godt. Hun er kanskje litt optimistisk i henhold til skovalget i kalde Norge, men det ser i det minste bra ut, sier Side2s motereporter, Linn de Lange, om førstedamens første antrekk.

Moteikon
Michelles stil har blitt gått etter i sømmene siden Barack Obama bestemte seg for å kjempe for å bli presidentkandidat. I løpet av den tiden har den vakre 45-åringen blitt et moteikon som skiller seg fra tidligere presidentfruer. Hun er langt mer fargerik, leken og klassisk, men ikke konservativ i sin stil.

Hun hylles av motemagasiner verden over og er blitt kåret til en av verdens beste kledde, og mest inspirerende kvinner. Hun er glad i amerikansk design, men garderoben er ikke bare full av eksklusive antrekk - hun har også vært flink til å bruke design fra lokale kjolekreatører fra Chicago.

Les også:Denne kjolen startet det hele

Nettavisenog Side2 følger alt om Nobelprisen og presidentbesøket - så følg med for oppdateringer og nye saker her hele døgnet!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere