*Nettavisen* Nyheter.

Michelle ute av fengsel

LOST-stjernen slapp ut etter bare 18 dager av den 180 dager lange straffen.

11.01.08 09:07

(SIDE2): Rodriguez slapp unna med å sone en brøkdel av den tiden hun egentlig var tillagt i Los Angeles County kvinnefengsel. Det melder Splash news torsdag.

Fortjener ikke spesialbehandling
Hennes tidlige løslatelse har satt sinnet i kok hos dommeren som mente hun ikke fortjente spesialbehandling fordi hun er en Hollywood-stjerne.

Men selv om hun ville holde Rodriguez innesperret full tid kom hun til kort i rettsmøte og måtte bøye seg for politiets bestemmelser.

Grunnen til at Rodriguez ble løslatt før tiden er fordi fengselet er for fullt, noe som gir ikke-voldelige innsatte lov til å sone kun en tiendedel av dommen. Det samme skjedde da Rodriguez ble fengslet for to år siden. Da sonet hun bare en eneste dag av totalt 60 dager.

Les saken: LOST-stjernes jul bak lås og slå

Men på tross av at hun også denne gangen bare måtte sone en tiendedel av straffen sin, fikk hun ifølge politiets talsmann Steve Whitmore ingen spesialbehandling.

Hele 50 kvinner spaserer ut av fengselet om dagen - og det lenge før tiden, forklarer talsmannen.

- Hun fikk samme behandling som alle de andre kvinnene på grunn av det overfylte fengselet, sa han.

- Det revner i sømmene
Rodriguez sonet altså bare 18 dager for å ha jukset med samfunnstjenesten hun var pålagt og for å bryte alkoholforbudet.

- Politiet støtter ønske om at alle skal sone sin fulle dom, men det fins bare et kvinnefengsel og det holder på å revne i sømmene, sa Whitmore.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.