RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Michelles sølete klesvalg

Foto: COLIN HACKLEY (Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Ikke alle likte skjorta til presidentfrua.

Det var Michelle Obamas valg av klær som kom i fokus da hun forrige skulle vise sin støtte til de som er berørt av det gigantiske oljeutslippet i Mexicogolfen.

Mens mange følger spent med på om BP får stengt brønnrøret på havbunnen, raser den amerikanske TV-verten Glenn Beck over trykket på Obamas «designskjorte».

Beck, kjent som en konservativ kommentator på nyhetskanalen Fox, kalte presidentfruens valg av klær for «skandaløs» og sammenlignet henne med Marie-Antoinette, som var kjent for sin uansvarlighet og arrogante forhold til «folket».

Den hvite toppen var påført svarte flekker, ikke ulik flekker med tilgriset olje. Og denne benyttet hun under sitt besøk på stranden Panama City Beach i Florida 12. juli.

Besøket var ment som et uttrykk for støtte til folket, bedrifter og organisasjoner som nå er berørt av oljekatastrofen.

- De tror de vet hva som er riktig. De vil redde oss alle. Men når du trekker en slik bluse ut av skapet for anledningen, blir det som Marie-Antoinette, sier Glenn Beck.

Michelle Obama har ikke kommentert sitt valg av klær denne dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere