RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Microsoft foretar endringer i søkedel

Sist oppdatert:
Fasts John M. Lervik sier til iMarkedet at Microsoft foretar kosmetiske endring i sin søketjeneste. Endringene kommer i forkant av nylanseringene i søkedelen til Yahoo
Microsofts web-portal MSN tester nå en ny søketjeneste som gir raskere og ryddigere resultater, melder CNET News. Dermed trapper MSN opp kampen mot rivalen Yahoo.

Yahoo kjøpte for kort tid siden deler av Fast-konkurrenten Inktomi, for å trappe opp sin satsing på det viktige søkemarkedet. Markedet for søketjenester har blitt en viktig pengegenerator for de store webportalene.

Endringene, som gjennomføres av MSN, er fjerning av bannere og en navigasjonsramme for MSN Network på søkesiden. Den nye tjenesten skal gi resultatene 65 prosent raskere for brukerne.

- De gjør dette trolig for å ta opp kampen med Google, mener Lervik.

Til iMarkedet onsdag morgen sier Lervik at endringene som gjøres av Microsofts søkedel er kosmetiske. Han ønsker ikke å kommentere Fasts eventuelle samtaler med MSN overfor iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere