RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Microsofts hemmelige krigsflåte

Sist oppdatert:
Microsoft lager ikke bare en håndholdt maskin, men en hel flåte av forskjellige modeller, hevder The Seattle Times.

(Spillmagasinet): Microsoft har en hemmelighet, med kodenavn Argo, og den skaper nok grå hår på sjefshodene i Apple, Sony og Nintendo.

Argo refererer til gresk mytologi og navnet på legenden Jasons enorme krigsskip, og er kodenavnet for Microsoft håndholdte medieenheter - i alle fall om vi skal stole på The Seattle Times.

Les også:Håndholdt Xbox i 2007?
Og:- Microsoft lager håndholdt.

Flere modeller

Teknbloggen Engadget publiserte noen uklare bilder av det som kan være en utgave av Argo, men Seattle-avisen har gravd frem flere detaljer rundt ryktene som svirrer om en håndholdt konsoll fra Microsoft, og hevder å ha avdekket det store bildet.

Det er ikke snakk om bare en mediespiller, men en rekke forskjellige enheter.

«Det utvikles en hel kolleksjon av digitale mediaprodukter under merkevaren Xbox», skriver The Seattle Times.

Microsoft har så langt ikke kommentert ryktene, men ifølge TST er det Xbox-pappen J Allard som står bak produktet. Med seg på laget har noen hundre millioner dollar og flere av folkene som jobbet med MSN Music.

Argo er som forventet ikke bare en MP3-spiller, men skal angivelig kjøre spill og filmer, kunne kobles trådløst til internett og brukes til å kommunisere med.

Det store bildet

Dersom opplysningene fra Seattle Times holder stikk begynner et imponerende nett av tjenester, funksjoner og digitale enheter fra Microsoft å ta form.

Under spillmessen E3 i Los Angeles i mai avdekket selskapet en ny tjeneste som skal viske ut grensene mellom ulike plattformer som PC, spillkonsoll og mobiltelefon: Live Anywhere.

Les også:Microsoft spår fremtiden.

Via Live Anywhere kan du for eksempel starte et bilspill på Xbox 360, style bilen på bussen med mobiltelefonen og fortsette å spille på den bærbare PC-en på hytta.

Med en håndholdt mediaenhet er bildet komplett.

De første digitale spillerne fra Microsoft skal komme allerde i år, skriver Seattle Times. Microsoft har ikke bekreftet at en slik enhet eksisterer.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere