RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miley Cyrus digger «Rock Band»

(AllOverPress)
Sist oppdatert:
- Jeg spilte «Rock Band» 90 prosent av turneen, sier «Hannah Montana»-stjernen.

Miley Cyrus (17) er mest kjent som Hannah Montana i TV-serien med samme navn, men den unge stjernen har også en musikkarriere sponset av Universal Music på si.

Siste plate ut, «Can't Be Tamed», er en kjedelige affære, men likevel ikke verre enn at Harmonix og MTV har gjort tittelsangen tilgjengelig for nedlasting til «Rock Band» sammen med låter fra «Breakout» og «Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus».

Og nå som hennes egne låter er med i spillet sier tenåringsidolet til TV-kanalen som eier spillutvikleren at «Rock Band» er fett.

- Jeg satt foran TV-en 90 prosent turneen og spilte «Rock Band». Det er ganske kult at jeg nå kan varme opp med å spille mine egne sanger med «Rock Band» og så gjøre det i virkeligheten etterpå. Det er ganske fett. En bedre måte å varme opp på, sier Cyrus til MTV News.

Sangene som er tilgjengelige i låtpakken «Miley Cyrus Pack 01» er «Can't Be Tamed», «7 Things», «Fly on the Wall» , «Start All Over» og «See You Again».

- Jeg gleder meg veldig til fansen får mulighet til å laste ned og spille låtene mine, sier Cyrus.

Se intervjuet med Miley Cyrus her:

MTV Shows

Dristig kledt

Miley Cyrus ønsker tydeligvis å bli kvitt barnestjerne-stemplet. Det ble tydelig da «Hannah Montana-stjernen» opptrådte på «MuchMusic Awards» sist helg. Tenåringsjenta, som fyller 18 år i november, var ikledd et sexy og minimalistisk antrekk som overlot lite til fantasien.

Med en superkort, sort shorts og en sexy body er det ingen tvil om at Miley Cyrus fikk oppmerksomhet.

Det er ikke første gangen Miley Cyrus er i media på grunn av sitt klesvalg og ønske om et mer sexy image.

Tenåringsstjernen har tidligere skapt reaksjoner etter at pikante nakenbilder kom på aveie noen år tilbake. For bare noen få uker siden ble den verdenskjente bloggeren Perez Hilton beskyldt for å ha postet et bilde av superstjernen på Twitter.

Bildet så ut til å vise artisten uten undertøy på, og det ble satt igang en debatt om hvorvidt Perez Hilton bør bli straffet for barneporno.

Plateslakt

Cyrus får imidlertid mer mediaoppmerksomhet med klesvalgene sine enn med musikken.

Med tanke på den relativt gørrkjedelige innflytelse fra Disneys «Hannah Montana» og frøken prektig-imaget hun ble pålagt der, så er det nesten forståelig at den unge damen har behov for å riste på både hår og rumpe, men med utgangspunkt i hennes debut som bare Miley, kan man begynne å lure på om image-skiftet er like mye et dekke for å skjule mangelen på stort annet enn en ok sangstemme.

Hun klarer kunststykket å være både kjedelig og særdeles masete samtidig. Joan Jett-ish møter 2010-tallets samlebånd - det kan høres forlokkende ut, men det blir kun vil-være-rocka-og-med-attitude, mens det ender med å høres litt gammaldags og lettvint ut. Med forbilder som Lady Gaga og Timbaland, skulle man tro det var muligheter for noe som ligner et friskt uttrykk, men den gang ei.

Les hele anmeldelsen av «Can't Be Tamed».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere