*Nettavisen* Nyheter.

Miley får ikke klippe håret

Foto: (Stella Pictures)

Faren har strenge regler for hva Disney-stjernen skal foreta seg.

25.07.09 11:31

(BIIPMAG): Mange vil nok si at Billy Ray Cyrus er litt for overbeskyttende mot datteren sin.

Ung stjerne
Det er klart at man skal passe på datteren sin godt når hun blir eksponert for media og rampelyset i tidlig alder, men det ser ut som om Mileys pappa har tatt oppgaven for seriøst.

«Hannah Montana»-stjernen er jo bare 16 år, men Billy Ray har laget veldig strenge grunnregler for datteren. Han mener at tenåringstjernen ikke skal forandre utseende sitt på noen som helst måte:

- Faren min lar meg ikke ordne tennene mine eller klippe håret. Han elsker det. Han mener at «det er deg», sier Miley ifølge US Weekly.

Kanskje han er redd for at stjernedatteren skal ende opp som Britney og barbere hodet?

Nektes plastisk kirurgi
Han nekter henne også å noen gang legge seg under kniven for å beholde sitt ungdommelige utseende, noe som er et mer fornuftig forbud.

Likevel vil bare tiden vise om Miley greier å holde seg unna plastisk kirurgi resten av livet i en filmbransje der det florerer av kirurgielskende skuespillere.

Det er ikke bare når det gjelder utseende at Mileys familie legger føringer for hva hun skal gjøre. 16-åringen har tidligere uttalt at hun ikke vil skuffe familien og insisterer på at hun skal holde seg unna partylivet.

- De fleste foreldre med barn i denne industrien sier: «Vær fri og gjør hva du vil». Foreldrene mine ville ikke at jeg skulle dra det så langt, sier hun.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag