*Nettavisen* Nyheter.

Miley saksøkes for 27 miliarder

SAKSØKES: Bildeskandalen kan nå få store konsekvenser for Miley Cyrus etter at en kvinne har saksøkt henne for 27 milliarder kroner. Foto: gettyimages

Den unge Disney-stjernen kan miste store deler av formuen sin på grunn av bildeskandalen.

12.02.09 15:33

(BIIPMAG): Mileys unnskyldning for tullebildet der hun og vennene etterligner asiatere holdt ikke. Nå saksøker en dame fra Los Angeles Hannah Montana-stjernen på vegne av en million asiatiske mennesker i USA.

Søksmål
Kvinnen, ved navn Lucie J. Kim, leverte et søksmål mot Miley i L.A. County Superior Court onsdag 11.februar. Hun saksøker Disney-stjernen etter at Mileys vennebilder lekket ut på internett 2.februar.

Kim mener at Miley og vennene hennes gjør narr av asiatiske mennesker ved å dra i øynene.

Relatert:
Miley beklager
Ny bildeskandale for Miley

Krever 27 milliarder kroner
Ifølge rettspapirer, som nettstedet TMZ har fått tak i, representerer Kim mer enn en million amerikanere med asiatisk opprinnelse som bor i Los Angeles-området. Hver og en ber om 4000 dollar hver som erstatning for krenkelse av borgerrettighetene.

Tilsammen blir erstatningskravet på svimlende 4 milliarder dollar, tilsvarende 27 milliarder kroner!

- Visste det kom i media
Los Angeles-kvinnen hevder at da Miley poserte på bildet visste hun, eller burde hun ha visst, at bildet kom til å bli publisert av media.

Kim mener også at det at Miley bare er et barn ikke har noe å si og hevder at det vil være det samme som å omtale Paris Hilton som et barn.

Ville ikke krenke noen
Disney-stjernens talspersoner har så langt ikke kommentert saken, men Miley selv har tidligere sagt at hun ikke forsøkte å krenke noen med bildet:

- Det er noen folk som er opprørte over noen bilder som er tatt av meg og vennene mine mens vi lager tulleansikter. Jeg er lei for det hvis noen folk så disse bildene og tolket de feil og ute av kontekst.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag